måndag 2 september 2013

En sista runda

Jag och mina föräldrar stack till Christians ö. Det var väldigt fint där. Vi hittade en damm som var fylld med kväkande grodor. Någon speciell art.
 Sen skulle vi gå på museum. tjugo danska kronor i inträde per person. pappa hade 40. Så jag stod utanför och förbannade snubben som satt i kassan. Sista turistdagen kan man väl vara lite ödmjuk? Men icke. Pappa berättade att han sprang efter dom sen eftersom pappa missat att betala en krona.
När vi gått ett varv på ön så skulle jag bara smita in på toaletten och bad mamma och pappa hålla kameran. när jag kom ut var båda borta. Jag visste att det var en halvtimme tills båten skulle gå igen så jag gick en runda. när jag var på andra sidan ön. På en smal stig. omgärdad av små låga stengärdsgårdar möttes jag av en padda som var ute och spatserade. Jag greppade efter kameran bara för att inse att mamma fortfarande hade den. Då hörde jag ljudet av en båttuta och fick brott. Jag lubbade iväg längs ön och när jag kom ner till hamnen så såg jag hur en båt åkte runt hörnet.

Flera övernattningsalternativ han snurra i mitt huvud innan jag insåg att det var fel båt. slutet gått allting gått.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar