lördag 14 november 2009

Somliga straffar han med det samma....

Som sagt, jag blev "vaxad" härom dagen. Det kändes ingenting, inte ett dugg. Men på morgonen efter när jag vaknade kändes det som om armen hade blivit misshandlad av en köttkvarn. Aj, aj.
På jobbet var vi två stycken som blev vaccinerade samma dag. Han den andra kom inte på morgonen så jag skickade iväg ett sms för att höra hur det var med honom. Svaret blev att det var bra, han skulle bara lämna sin dotter på skolan. Han frågade även hur det var med mig och jag svarade att armen ömmade.
Till svar fick jag: Man eller mus?

När han kom till jobbet såg han pigg ut och han förklarade att det inte kändes något alls och att han hade frågat om han själv fick sticka med sprutan. Flera gånger fick jag höra vilken mes jag var. Han roade sig även med att peta på min ömmande arm.

När det var dags för lunch satt han likblek på en stol och stirrade rakt fram. Jag frågade hur han mådde varpå han svarade att han inte mådde så bra.

Mer behövde jag inte säga. Han åkte hem och bäddade ner sig direkt efter lunch.

5 kommentarer:

 1. You are my man ;) // B

  SvaraRadera
 2. Isch då...har bara hört en massa skit om det där vaccinet, själv tänker jag vara en tvättäkta pussy och vägra att ta det... ;)

  SvaraRadera
 3. helt sinnes ju vad ont man fick i armen, fullständigt bisart, ju.

  SvaraRadera
 4. Jo, det är lite lurigt det där. jag tvekade först också.

  SvaraRadera