söndag 17 januari 2010

En tanke bort och äventyr i bil.

Man blir klokare med tiden... - bullshit
Jag var och handlade nu precis. i affären hände en sak som jag bara måste skriva om. jag har inte ens packat upp kassarna.

När jag gick där i affären och försökte komma ihåg vad jag glömt skriva upp på lappen så passerade jag hyllan med naturgodis. Där stod en dam i 50-årsåldern och fyllde på sin påse och mellan varven stoppade hon godis i munnen. Hon "provsmakade". Jag tänkte inte så mycket på de förens jag stod i kön och skulle betala. Varför sa jag inte till henne? Det är kanske en småsak och samtliga av er läsare provsmakar kanske både laxfilér och filmjölk i affären. Men jag tycker inte att man gör så och hon borde veta bättre. Klart jag vågade säga till henne men jag vill inte stöta mig med någon. Fast man skulle kanske. Nästa gång skall jag i alla fall säga till.

Sen när jag var på väg hem såg jag plötsligt hur det glänste till i mörkret framför min bil. Det var en äldre herre som höll på att göra en usväng med sin rollator. Mitt på vägen. utan reflexer! Tyckte han att han hade gjort sitt så kunde han väl rulla ner i hamnen istället för att ställa sig framför en bil. Nu gick det ju bra men jag skulle sagt till honom. Nu skall jag packa upp mina matkassar.

1 kommentar:

  1. Tanter i 50-årsåldern kan vara för jäkliga .. hihi // kram B

    SvaraRadera