lördag 9 januari 2010

Drömtydning någon?

Jag har för mig att drömmar hänger ihop men vad man varit med om under dagen. Men jag drömde en väldigt konstig dröm i natt. Vi kan ju hoppa över själva handlingen och dom andra karaktärerna. Men det som var konstigt var att jag slogs mot en tiger och en katt. I början hade dom övertaget och det spelade ingen roll vad jag hittade på för dom kom åt mig ändå. Klättrade jag upp för en hög mur så klättrade tigern efter. och när jag kom upp så väntade katten på mig där. allt kändes väldigt hopplöst och jag funderade på om jag skulle sluta fly från dom. Plötsligt gick katten till attack och jag sträckte ut handen som ett stopp. när katten var ända framme vid handen så slöt jag den och knycklade ihop den. Sen gjorde tigern ett utfall och jag gjorde likadant med den.

Någon idé. Jag är ganska så säker på att jag varken träffade katt eller tiger i går.

2 kommentarer:

  1. Min första tanke är att du är synsk. För idag träffade du en tiger och en markatta....
    Annars är det så här att tigern betyder att du inte ska se omvärlden som ett hot. Det är lätt att vara ödmjuk till sinnet när du är trygg i dig själv och katten menar att du ska stärka relationen med dig själv /L

    SvaraRadera
  2. oj, det var djupt. haha, synsk är jag inte. odjuren jag träffade i går var ingen match i jämförelse med dom i drömmen. :-)

    SvaraRadera