tisdag 9 augusti 2011

Kladd och kludd

Sitter här och kladdar. Funderar på att illustrera en liten barnsaga och men nus och en groda. frågan är vilken stil det skall vara på dom. Skall det vara lite "Det susar i säven" stil eller mer tecknat? Vad tycker ni?

Den gråa kludden i mitten är något helt annat...

5 kommentarer:

  1. "Det susar i säven" -stil, helt klart! Jättefina skisser, vill själv skriva en barnbok, men sen är bara frågan vad den ska handla om.

    SvaraRadera
  2. Haha, ja då blir det så. Återkommer med bilder när jag kommer åt en skanner. Tack så mycket. det är mest bara kladd :-)
    Okay, skriver du mycket? Har du någon iten idé eller det är alldeles blankt?

    SvaraRadera
  3. Jag skrev mycket förr, har lite dåligt med inspiration just nu, även om jag hade velat skriva. Ideér kommer o går lite, just nu är det rätt blankt faktiskt. Men du som verkar vara bra på att teckna, tycker du ska göra en barnbok som endast är illustrerad,utan text! Så får barnen peka, och föräldrarna pratar om och kring boken istället för att läsa och vända blad.

    SvaraRadera
  4. Haha, men det är ju en jättebra idé! Det skall jag nog göra. Återkommer med en idéskiss. Blir nog inte att jag kastar mig över det för just nu har jag lite väl mycket inspiration och projekt på G. Men tack så mycket för idén :-D

    SvaraRadera
  5. hmm det var minsann en utmaning det...

    SvaraRadera