söndag 25 april 2010

Hu så hemskt

I morse när jag vaknade gick jag direkt upp och log i spegeln. Jag hade nämligen drömt att tänderna i underkäken trillat ut. dom var små, mjuka (tänderna är alltid mjuka när dom trillar ut i mina drömmar) och så gick dom inte att sätta tillbaka. Jag fattar inte varför jag drömmer att jag tappar tänderna så ofta.

5 kommentarer:

 1. Jag drömmer oxå ofta att jag tappar tänderna.. i början trillade det ut en efter en ganska långsamt.. sen lossnade alla så jag hade hela käken full av dom och fick spotta ut.. tydare säger de kan bero på förändring.. och efter den värsta tand drömmen så gick min pappa bort.

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Hur tusan hamnade du på ett sång här gammalt inlägg? Usch vilka drömmar. Min bästa kompis gick bort väldigt olyckligt, efter det gick flisor av från mina tänder (Jag tror det var sorg och stress som visade sig tänt fysiskt) Jag har läst alla dina inlägg. Jag beklagar verkligen, ärligt och uppriktigt. Ingen kan förstå någon annans smärta. Hoppas du tittar in här fler gånger. :-)

  SvaraRadera
 3. jag har läst igenom en hel del inlägg på din blogg nu när jag hastigt och lustigt trillade in :) oj, ja kroppen kan bete sig väldigt märkligt under sorg och stress.
  Det gör jag, jag gillar din blogg, den bjuder på alla sorters känslor.. oftast sitter jag och skrattar lite för mig själv.

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir :-) Det är liksom lite meningen med bligen, att man skall skratta lite för sig själv. Jag försöker skriva lite blandat. Det allra tyngsta och jobbigaste exponerar jag inte. Det håller jag för mig själv eller pyser ut lite här och där, gärna till folk som inte känner mig.

  SvaraRadera
 5. jag bloggar om allt för det är ingen som bryr sig i alla fall :)
  du får börja blogga en massa nu för jag har kommit för att stanna :) ett inlägg från dig kan göra hela min dag bra.

  SvaraRadera