onsdag 13 oktober 2010

Som ett litet barn...

Från första stund när jag sett den så visste jag att jag ville ha den. Nä, jag visse att jag behövde den. Den var väldigt viktig och ju mer jag läste om den så insåg jag hur svårt allt måste ha varit. Men den var dyr. alldeles för dyr för min ekonomi. Men någon gång i framtiden skulle jag köpa den. Precis som jag någon gång i framtiden skall köpa en ny stillbildskamera och ny filmkamera och... Många saker har jag längtat efter men hejda mig av ekonomiska skäl.

Jag försökte köpa den via blocket och tradera men även där låg summan långt över vad jag kunde acceptera. Men någon gång skulle jag ha en, för jag behövde ju verkligen.

40% rabatt! Stora röda siffror och jag började räkna och jämföra dom olika modellerna. Måste jag ha värstingmodellen? Behövde jag det?

När jag köpte min dator så länsade jag mitt konto fullständigt, jag vände ut och in på alla fickor och letade längst in i skåp och i soffan efter mynt. Jag köpte Det absolut värsta jag bara hade råd med. Det var 2008. För en vecka sen hjälpte jag en vän att installera sin nya dator. Det var en bra dator. Men min slår den på fingrarna. Självklart är jag jättenöjd med min dator.

Men den här gången? Behöver jag värsting? Har jag råd? Jo, nog skulle jag ha råd. 40% rabatt. Jag bestämde mig... eller nä, det gjorde jag inte. Det bara blev så. Jag köpte den, den minsta då.

Fyra dagars leverans!
I fyra dagar gick jag och väntade på det efterlängtade smset och tillslut kom det. Jag cyklade i hundranitio hem och kastade mig iväg för att hämta mitt paket. Som ett litet barn på julafton som sett den där fina saken i garderoben innan den blivit inslagen och sedan bara gått och väntat slet jag upp paketen. Alldeles skakig och svettig stod jag sen där med min alldeles egna Ipad.

Det är nu fyra dagar den och vi har tillbringat all ledig tid ihop.

4 kommentarer:

 1. Aaaaw, love at first blipp ^^

  SvaraRadera
 2. ojjjjjj va roligt me mycke text!!!! ska genast sätta mig o läsa när ja får tiiiiid :-)
  kram

  SvaraRadera
 3. ha, va säger man? ja önskar er ALL lycka!! :-)

  SvaraRadera