söndag 9 december 2012

Det är bra att tycka om varandra... men.


Det är bra att man tycker om varandra. I bland an man tycka om varandra så mycket så att man vill kramas. Det är också väldigt bra. I bland tycker man om varandra så mycket så att man vill göra mer än att bara kramas. Det är ju inte heller så dumt. Då kan det hända att det låter lite... Ganska mycket. Och det är väl också okay. 
Jag tycker ju helt klart att fler skulle tycka om varandra. På olika plan.
Mina grannar tycker om varandra. Det är bra det. Dom tycker väldigt mycket om varandra. Nu till det som jag har lite problem med. Huset är ganska lyhört och i kombination med hur mycket dom tycker om varandra och hur ofta och hur länge håller jag på att bli fullständigt galen.

Jag har inte tänkt på det innan men härom natten vaknade jag av att någon skrek. En kvinna. En kvinna i nöd? Efter ett tag kom jag på att det nog inte var så illa ställt med henne. Så vad kör man mitt i natten när en granne skriker av fröjdens lust? Man väntar tills det blir tyst och så försöker man sova.

Nu visade det sig att mina grannar har en fantastisk kondition. Tyvärr. Förmodligen är dom arbetslösa också eftersom tidpunkten på dygnet inte spelar någon roll.

Så. Skall jag sätta upp en lapp i trapphuset eller knacka dörr?

2 kommentarer:

 1. Haha!

  jag har oxå sådana grannar, fast inte i samma uppgång som jag, Men eh, hon lät väldigt mkt så det ekade över hela gården där jag gick ställde min cykel och lite generat hälsade på en granne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderar på att byta namn på mitt trådlösa nätverk till: Jag hör när ni har sex och gillar det.
   Hehehe. Eller inte.

   Radera