måndag 4 juli 2011

Finfrämmande

Mina kära föräldrar har varit på besök. I det stora hela har det varit en kanonhelg och väldigt trevligt.

Fast det var nära att det inte blev något alls. Eftersom det inte bara var mamma och pappa som tänkte åka till Göteborg utan även Bruce Dikinson, James Hetfield, Dave Mustaine, Tom Araya och Charlie Benante med respektive band så blev det plötsligt väldigt trångt på alla vandrarhem, hotel och över allt. Jag prövade allt och sista utvägen fick bli att dom skulle bo i mitt lilla rum som jag hyr.
Första dagen när dom kom upp fick jag lära mig hur kissinödig man kan vara och ändå åka spårvagn. Jag passerade den gränsen och var tvungen att kliva av lite tidigare. Om jag säger som så så är det i allafall en buske i göteborg som inte kommer torka ihjäl på hela sommaren. Sen gick vi hem. Eftersom vi var ganska så trötta så la vi oss till rätta. Mamma och Pappa på golvet och jag i min säng.


Det var ganska så varmt i rummet men inte rent det värsta. På morgonen berättade mamma att hon under natten upptäckt att hennes liggunderlag läckte. luften pös ut och golvet var ganska så hårt. Pappa var inte heller helt nöjd.
Jag tyckte nog att dom var lite gnälliga men eftersom jag är en förespråkare för demokrati så föreslog jag att vi skulle rösta.Demokrati är ett jäkligt dumt påfund tycker jag. Jag förstår inte hur jag kunder förlora den röstningen.

För att sumera hela helge som tycker jag att den varit kanon och det var jättetrevligt att ha mamma och pappa på besök men nästa gång får dom nog ta in på ett vandrarhem.

2 kommentarer:

  1. ha ha haa, va sött me parenteserna på golvet :-)

    SvaraRadera
  2. Men det var hot om att göra mig arvlös om jag inte överlätt sängen så så sött var det nog inte ;-)

    SvaraRadera