onsdag 8 april 2009

Sömn

På tal om J B. I går gick jag och la mig klockan nio som vanligt. Normalt brukar jag somna innan jag landat på kudden och se vakna precis innan klockan ringer. Sådana är mina rutiner och så brukar det bli utom ibland. Som igår kväll. Klarvaken som en kalv på grönbete. ögonen stod på vid gavel och ville inte alls stänga igen.

Efter en tid, som kändes som en evighet somnade jag och vaknade sedan på morgonen pigg och utvilad.
Nä, det gjorde jag inte alls. Vist vaknade jag, och visst var jag pigg och utvilad men det var lite förtidigt att gå upp. Klockan var kvart över nio. Vilket talar för att jag bara sovit i ca 10 min. Nytt försök. Vaknar, kollar på klockan. 12:30, nu börjar jag närma mig morgon. Somnar om. Vaknar. klockan är 3. fortfarande lite förtidigt.

04:00 rockar mobilen loss. Jag flyger upp ur sängen och går upp. Fel igen. Jag stänger av den och somnar om tillsammans med min försenade trötthet. Jäkla tur att jag ändå kom upp, bara en halvtimme fel.

4 kommentarer:

 1. Jobba hårdare eller lägg dig en 1/2 timme senare ;-)!

  Mange B

  SvaraRadera
 2. Eller låt bli att äta så sent.

  SvaraRadera
 3. När vi var i Hamburg och jobbade, då åkte vi med Nordö link, ett rederi som bjöd på buffé varje resa, vi åt som skåningar utan botten... Buffén öppnade 23.00, sen var man så mätt så man bara låg och svettades och det var lögn att somna, jättekul!!

  Mange B - Frossaren

  SvaraRadera
 4. tack så mycket. nu blev jag ju hungrig igen. har precis slängt i mig min matlåda :-P

  SvaraRadera