onsdag 29 april 2009

STÄNGT

Jo, jag vet att det är lite tidigt men eftersom det är JÄTTEsnart jag skall bort. och jag har inte förberett något alls så för att bloggen inte skall uppehålla mig mer så stänger jag butiken fram till omkring den 14 Maj.

Hoppas att alla finns kvar när jag kommer tillbaka. ni är bäst!

5 kommentarer:

 1. höddu, e d såå d ligger till behöver man int ha koll :-) Bara sii till att man hinner ti plane ;-)
  Ha d såååå gött!!!!

  SvaraRadera
 2. Vad fan, är du alldeles sjövild???? När drar du??? Har jag glömt! I vilket fall som så får du ha det jättebra och se nu till att ta lite snygga foto på du vet vad... Jag köpte ett stoooort objektiv idag, nu kan jag fota bikinilinjer hela sommaren utan att besvära någon :-)

  SvaraRadera
 3. Hmmmmm ... vännen. Önskar dig verkligen en rolig, busig, spännande resa. Filma alla dina ögonblick, vill se dom sen.

  Passar på att gratta i förväg på stora dagen, jag är ju borta till den 23:e. Kram kram å njut av ditt äventyr //B

  SvaraRadera
 4. NUUUU kan man kommentera vettigt igen! Jag är riktigt avis på dig Johannes, du som skall ut i den stora världen och fota så knapparna slits! Ha det riktigt bra och efter resan skall vi ses på kaffe och bullar, med kameror och kolla objektivt på våra liv samt att du skall ge mig en MASSA tips...

  Lycka till och akta dig för kvinnfolk

  SvaraRadera
 5. Vart är du???? Hilda blogg funkar ikke längre? Försökte kommentera den söta katten Yster, men det gick inte!!!! Är du där??? Halllååååååååå! Tänk om du har åkt på semester eller nått!!!! Men nej, det kan jag inte tro!

  SvaraRadera