lördag 28 mars 2009

hoppsan!


Inser att jag inte har lyckats med mitt personliga krav att leverera minst fem inlägg om dagen. Jo, visst kvällen är inte slut än men det är ju inte rent lätt att spott ur sig en massa inlägg. endel av dom kan ju vara rena crapet, det gör inget. Men så måste man varva med lite substans också. Kan inte komma på något spännande eller roligt såhär på rak arm. Men tänkte locka lite med vad som komma skall.

Självklart skall det komma lite matinlägg nästa vecka. lite mer foto och är jag riktigt duktig så kanske jag spottar ur mig någon film också. så nu vet ni lite vad ni har att se fram emot.

Jag var på kalas innan, eller gille, som jag har förstått att man skall skriva för att vara inne. Efter att Jag ätit en massa god mat och pratat med en massa trevliga människor så var jag och "ungdomarna" ute och fiskade en sväng. fångsten blev:

3 129 st tångräkor
4 Kg sjögräs
2 småfisk

Vi var ganska nöjda med det, och jag var nöjd över att ingen trillat i. Och faktiskt Majken, jag frös inte så mycket som det kanske såg ut.

:-)

Lyssnar just nu på: Hitville UK med The Clash...

14 kommentarer:

 1. Finns inget bättre än skånska gille, med mat och sup till det!
  Ser fram mot nästa vecka!

  Nu skall jag tända min lampa, om den funkar...

  Mange B

  SvaraRadera
 2. gille var kanske lite att ta i. Jag skulle kalla det för mingelkalas kanske. och inget supande blev det. men kul var det i allafall.

  SvaraRadera
 3. Man kan ha kul utan sprit. Jag fattar bara inte när... Jo då, det kan man visst det ha, det har helt med att göra med vilka man har kul med, eller?

  SvaraRadera
 4. Men Mange, Mange, Mange. Jag tackar och bugar du ger ju mig en massa uppslag till kommande inlägg! Hoppas att du inte vill ha något för det...

  Och för att svara på din fråga. Jag har i allafall roligare utan sprit. Jag säger inte att jag inte har haft kul med sprit men som det är just nu så, passar det inte in i mitt liv.

  SvaraRadera
 5. Jag är här.
  En smygis.

  SvaraRadera
 6. aha, nu har jag lurat hit olof också vad tycker du om gitarrbilden? ju mer jag tittar på den desto snyggare är den

  SvaraRadera
 7. Det låter bra det, tänk om man kunde ha det så ;-), vad var det som smög in här????

  Mangeltussen

  SvaraRadera
 8. vår gode bror. jag skall genast säga till honom att kommentera och dirigera honom vidare

  SvaraRadera
 9. Hur många är ni egentligen?

  Mange B

  SvaraRadera
 10. Massor
  jag och johannes är bara en början.
  du anar inte vad du har gett dig in på mange.

  mvh Lancing.klanen.

  SvaraRadera
 11. Mange B! har du aldrig hört talas om The Lancing klan? Hade jag varit som du så hade jag kollat över axeln en gång extra innan jag gick och la mig. När du minns anar det så står vi där på din trapp och vill komma in på te...

  SvaraRadera
 12. Jag tyckte du såg förfrusen ut
  Hälsningar "Majken"

  SvaraRadera
 13. Det tog lite tid...men jag ger mig den på att du inte vågar SÄGA det till henne. Chicken! Kimmen skrattar och ler ;o)

  SvaraRadera
 14. Det vågar jag nog. bara jag kommer ihåg vad jag skall säga.

  SvaraRadera