torsdag 26 mars 2009

IndividerPrecis som människor så är växter olika individer. jag har två stycken avocados som beter sig helt olika. en tar plats och vräker ut sina blad medans den andra är... ...skall vi säga lite mer spartans. Det är märkligt tycker jag. undrar vad dom tänker?

7 kommentarer:

 1. Enkelt svar min gode herre, enkelt svar! Den ena är av kvinnligt kön och den andre således av det mer manliga könet! Vilken som är vilken? Det får ni sia om!!

  Den utspridda var fin, jag har 3 st och alla växer på höjden...

  Mange B -www.lucifer.se

  SvaraRadera
 2. Den utspridda står i köket. Kan matoset ha någon betydelse? Den andra framför datorn... hmm. jag har två till avocados. en som är på G och en som inte riktigt vill. Jag har även två passionsfrukter. en gång hade jag en bananplanta. hur behandlar du dina?

  SvaraRadera
 3. Advokaterna får härja fritt tills dom har några blad, sen klpper jag dom ovanför dom nedersta, snacka med dom och ta på dom, det är ingen myt... Passionsfrukterna är kul, tills dom kommit upp och ser ut att trivas, sen möter dom en fasansfull död, torka och slapphet! Jag har haft flera passionsfrukter och alla har dött... Synd för det är en himmla fin blomma! Bäst är att köpa en och vårda den! En annan blomma som är fin och luktar wunderbart är porslinsblomman, den du, skaffa en så!

  Lycka till

  Mange B

  Ps. Jag har en del seriösa fröer från spanien, intresse? Träd! Ds

  SvaraRadera
 4. coolt, en frö-kille. då har jag ett frö till dig. Jag tror att det är från sydamerika. har bara två stycken så jag har inte vågat plantera dom. men du verkar vara lite av en expert.

  SvaraRadera
 5. Cooooooooool räknare.

  Och ursäkta avbrottet i er nördiga konversation.

  SvaraRadera
 6. nördig? nu fattar jag inte...

  SvaraRadera
 7. vill du också ha en sån cool räknare?

  SvaraRadera