fredag 17 april 2009

helg.


ja, då var det ju det igen. och som vanligt så går allt i baklås. jag får absolut inget gjrt och bara blir sittandes här. jag begriper inte varför det är så. Under dagen, på jobbet har jag precis hur mycket som helst att skriva men sen när jag kommer hem så försvinner det. Jag skriver ju lite på jobbet också. på mobilen. men det kommer förmodligen bli mindre av den varan också. dels för att jag får ont i tummen och för att mina två gratismånader börjar närma sitt slut. hur skall jag kunna låta bli att surfa så mycket på mobilen?
hmm. i morgon så bär det av till blekinge för lite ideellt arbete. jag skall ta med kameran och se om jag kan a några bra bilder.

Mange och Hilda. ni är riktiga proffskommentatorer. jag är rädd för att dom andra läsarna, om det nu finns såna, får lite komplex. så om lite ödmjukt såg förbi det här inlägget så skall vi se vilka som mer lurar där i cyberrymden.

Ni får givetvis tokkommentera allt annat!

6 kommentarer:

 1. Vilka är Mange och Hilda? Det verkar vara kul dj... Folk! Kenneth heter jag, Persson var efternamnet

  Mvh
  K P

  SvaraRadera
 2. Välkommen! hoppas att du gillar bloggen och att du återkommer. :-) Hilda och Mange är två flitiga kommentatorer. toppenmänniskor! kolla deras bloggar också :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, hmm Kenneth. Hur hittade du till johannes blogg ijenkligen..

  (jOhannes, kör en bakgrundscheck...)

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha, d kallar ja diskriminering :-D
  Ja lurar här iaf, o komplex kan man då int tala om, tidsbrist kanske passar bÄtter....
  Ha en superhelg alla, kommeentatotatorer o andra!!

  SvaraRadera
 5. diskriminering får man ju inte syssla med. kan vi inte kalla det kvotering istället? :-D

  SvaraRadera